Kanapki własnej kompozycji z jednego z ulicznych stoisk niedaleko portu w Tangerze będą idealne, ponieważ sami komponujemy ich smak!
Kanapka rozmaitości
Z mięs do wyboru mamy: świeżego tuńczyka, grillowanego kurczaka lub salami. Do tego świeże i aromatyczne warzywa. Dojrzewające w słońcu, soczyste pomidory, zielone ogórki, pokrojone w krążki lokalne oliwki (czarne lub zielone). Wszystko to polane majonezem i posypywane cebulką. Podgrzewane bułki przyjemnie chrupią, a smak wszystkich składników tworzy harmonijną całość. Pycha...
Maroko | Komu kanapki? (by tamaranai )
Zainteresują Cię również

Kuchnia marokańska charakteryzuje się intensywnymi smakami i aromatami. Zasługą są oczywiście niezastąpione zioła i...

Miłośnicy słodkich smaków nie będą zawiedzeni wybierając się w podróż do Maroka. Kuchnia tego kraju obfituje w różnego...

Jednym z typowych składników marokańskich deserów, obok migdałów i cynamonu, nadającym im...
Skomentuj
Zaloguj się aby móc dodawać komentarze
Komentuj jako gość